Ring til os på: 5495 2777

Nakskov Fodterapi - Klinikken er en dejlig lys og rummelig klinik med en rolig og hjemlig atmosfære.

Fodindlæg er blevet fremstillet af fodterapeuter i årtier og der er oparbejdet en meget stor ekspertise på området.

Til fremstilling af fodindlæg er der flere fremstillingsmetoder, samt forskellige materialer at vælge imellem. Afhængig af patientiens problem træffer fodterapeuten sit valg til fremstillingsmetode og materiale. Dette er afhængig af de individuelle personlige hensyn som patientens alder, hvad indlægget skal bruges til etc.

De traditionelle indlæg inddeles i:

  • aflastende indlæg bruges til sårbare fødder hvor blodtilførslen er dårlig, føleforstyrelser, eller hvor vævet i foden er tyndt og følsomt. Gravide mv. kan også have glæde af et aflastende indlæg.
  • støttende indlæg kan være relevant hos sportsfolk eller for personer med høj svang, platfod eller har brug for støtte i forfoden. Hvis patienten ikke tåler en korrektion kan et støttende indlæg være løsningen.
  • korrigerende indlæg laves primært ved forekomst af medfødte eller erhvervede fejlstillinger i fødderne. Dette kan f. eks. være platfod, høj svang, nedsynkning af forfoden eller skæve hælvinkler; men også smerter i knæ, hofte og ryg kan undertiden afhjælpes ved en korrektion af foden v.h.a. indlæg.
Klinik for Fodterapi
Ring for mere information eller booking
Fayesvej 23
4900 Nakskov

24 81 13 12
anne.margrethe@privat.dk
Mandag: 9.00-17.00
Tirsdag: 7.00-15.00
Onsdag: Udebehandling
Torsdag: 9.00 - 15.00Velkommen til Nakskov Fodterapi

Vores målsætning er, at give en individuel/personlig og så høj faglig evidensbaseret behandling som muligt, med patienten i centrum.