Ring til os på: 5495 2777

Nakskov Fodterapi - Klinikken er en dejlig lys og rummelig klinik med en rolig og hjemlig atmosfære.

Alle mennesker har brug for regelmæssigt fodbehandling, fordi det er med til at holde fødderne sunde og forebygger eventuelle problemer.

Hvis man ikke selv kan gøre dette, er det en god ide at få hjælp hos en statsautoriseret fodterapeut, hvor man foruden behandling kan få meget at vide om sine fødder.

En almindelig fodbehandling består i at fodterapeuten danner sig et overblik over føddernes almene tilstand, samt indhenter diverse oplysninger hos patienten og opretter en journal.

Neglene klippes og files, der renses op under og omkring neglene, hård hud fjernes, eventuelle ligtorne fjernes. Samtidig gives der relevant vejledning og ved første behandling kan der udleveres relevante pjecer, creme eller andet.

Behandlingen afsluttes med let massage med fodcreme.

Er der brug for yderligere behandlinger anbefales det at booke med det samme da der ellers kan være ventetid

Delbehandling
Benyttes kun hvis der er behov for en mindre behandling, f.ex kun klipning af negle eller behov for beskæring af hårdhud eller beskæring af en ligtorn eller andet.

Klinik for Fodterapi
Ring for mere information eller booking
Fayesvej 23
4900 Nakskov

24 81 13 12
anne.margrethe@privat.dk
Mandag: 9.00-17.00
Tirsdag: 7.00-15.00
Onsdag: Udebehandling
Torsdag: 9.00 - 15.00Velkommen til Nakskov Fodterapi

Vores målsætning er, at give en individuel/personlig og så høj faglig evidensbaseret behandling som muligt, med patienten i centrum.