Statsautoriseret

Jeg er en statsautoriseret fodterapeut

Fodterapi

Alt udføres indenfor fodterapi

Erfaren

Jeg har mange års erfaring inden for fodterapi

Det er vigtigt at få behandlet udvikling af nedgroet negl , så snart man opdager den , ellers kan det hurtigt resultere i betændelse som er meget smertefuldt. Det er også nemmere at behandle i begyndelsesfasen end senere, og uhyre vigtigt at finde årsagen til at neglen er nedgroet eller giver smerter.

En nedgroet negl kan opstå af forskellige årsager såsom forkert negleklipning, fodtøj hvor neglen blir trykket eller hvor tåen trykkes, fejlstillinger i tæerne eller andre led, hvis man går skævt eller storetåen er skæv. Et slag på tåen kan også resultere i misdannelse af neglen.

Ved behandlingen finder man ud af årsagen, derefter gives der relevant vejledning og der laves en behandlingsplan sammen med patienten.

Ofte vil det være nødvendigt at behandle v.h.a. bøjlebehandling. Der laves en bøjle af fjederstål som passer præsis til neglen. Bøjlen sættes fast på neglen ved hjælp af kroge, bøjlen skubbes på plads og fastlimes på neglen. Bøjlen vil nu trække en anelse i neglen som langsomt rettes op og smerterne lindres. Bøjlen skal reguleres ofte og skal sidde på neglen indtil det ønskede resultat er opnået. Dette kan tage fra få uger og op til flere år.

Bøjler kan også laves af forskellige kunststoffer som limes på neglen og retter den op. Denne metode kan være hensigtsmæssig ved nedsat følsomhed, hvis man vil undgå bøjlekrogene eller ved andre årsager.

Der gives tilskud til bøjlebehandling, ved henvisning fra lægen.

Kontakt os


Klinik for Fodterapi
Fayesvej 23
4900 Nakskov

(+45) 24 81 13 12
anne.margrethe@privat.dk

Åbningstider
Mandag: 9.00-17.00
Tirsdag: 7.00-15.00
Onsdag: Udebehandling
Torsdag: 9.00 - 15.00