Ring til os på: 5495 2777

Nakskov Fodterapi - Klinikken er en dejlig lys og rummelig klinik med en rolig og hjemlig atmosfære.

Der findes mange former for gigt; led, knogler, muskler og bindevæv kan være angrebet. De mest almindelige symptomer er smerter og ledforandringer.

Er fødderne angrebet af gigt, kan det medføre deforme fødder, så både balance og gang påvirkes, og der kan komme belastningsskader i huden.

Fodterapeuten kan lave forskellige former for små aflastninger, som kan hjælpe med at mindske skaderne på fødderne. Fodterapeuten kan desuden lave bløde specialindlæg og fodindlæg, som aflaster en øm gigtknude eller lignende. Dette vil være en uvurderlig hjælp til den gigtplagede fod og lindre smerterne.

Fodterapeuten giver desuden individuel vejledning om hjælpemidler, fodtøj, tilskudsmuligheder og andet som kan hjælpe patienten. Det er ofte nødvendigt at henvise til andre faggrupper såsom bandagist eller håndskomager.

Har man gigt i hænder eller ryg, kan det være umuligt selv at ordne sine fødder og klippe sine tånegle. Her kan fodterapeuten være en stor hjælp.

Lider man af svær leddegigt, har man ret til tilskud til fodbehandling/fodindlæg, hos en statsautoriseret fodterapeut, med henvisning fra læge/speciallæge.

Klinik for Fodterapi
Ring for mere information eller booking
Fayesvej 23
4900 Nakskov

24 81 13 12
anne.margrethe@privat.dk
Mandag: 9.00-17.00
Tirsdag: 7.00-15.00
Onsdag: Udebehandling
Torsdag: 9.00 - 15.00Velkommen til Nakskov Fodterapi

Vores målsætning er, at give en individuel/personlig og så høj faglig evidensbaseret behandling som muligt, med patienten i centrum.